Aksjegruppen HiOA med lansering av Aksjepodden

Fredag 7. Oktober lanserer Aksjegruppen HiOA sin egenproduserte podcast, Aksjepodden, et program fullspekket med kunnskap om og faglig engasjement for aksjer, børs, marked og finans. I Aksjepodden diskuteres og analyseres Aksjegruppens egen portefølje og ukens markedsaktiviteter fra et faglig perspektiv, i møtet mellom det interne styret i Aksjegruppen HiOA og eksterne gjester.

Med Aksjepodden ønsker Aksjegruppen HiOA å spre kunnskap om samt skape større interesse for aksjer, noe våre programledere gjør med en analytisk og faglig, dog humoristisk tilnærming. Programmet vil levere nye episoder annenhver fredag, med dagsaktuelle temaer på programplanen og varierende innhold.

Er du en ildsjel med etablerte kunnskaper om børs og finans, eller har du nylig fattet interesse for børsmarkedet? Ønsker du utvidet kunnskap om kjøp og salg av aksjer? I Aksjepodden deler Aksjegruppen HiOAs forvaltere sine erfaringer og strategier knyttet til aksjehandel mot best mulig avkastning, i tillegg til å diskutere markedsanalyser og trender.

Følg Aksjegruppen HiOAs mediekanaler, og start nedtellingen til det offisielle slippet av Aksjepoddens aller første program førstkommende fredag klokken 12!

___________________________________________________________

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med: 

Sara Kvam, PR- og Markedskommunikasjonsansvarlig i Aksjegruppen HiOA

E-post: sara@aksjegruppen.no  

Kenneth Andersen, PR- og Podcastansvarlig i Aksjegruppen HiOA

E-post: kenneth@aksjegruppen.no

___________________________________________________________